Din bilforhandlar
i hjarta av Hardanger

Velkommen til Eidfjord Autosalg i Hardanger. I 2023 har vi 25 års jubileum.

Hos Eidfjord Autosalg AS kjøper du nyere brukte biler trygt, rask og enkelt. Vårt mål er å gjøre kundene storfornøyd med sitt valg av bil hos oss!

Hvem er vi

Eidfjord Autosalg ble åpnet i mai 1998 av Bjørn Midtbø, men i januar 2015 ble Eidfjord Autosalg AS etablert av Iliyana Midtbø, som er ektefellen til Bjørn Midtbø. Bjørn Midtbø er hoved ansvarlig for salg og innkjøp hos Eidfjord Autosalg AS. En bilforhandlers rykte utvikles som ringer i vannet. Og hver eneste ring er som en vandelsattest for selgeren. Bjørn Midtbø vet hva det vil kreve å selge biler innerst i en fjord – nemlig nøyaktighet og 100% ærlighet. Han forteller kunden hvordan bilen er, ikke hvordan den burde være. Bjørn Midtbø beskriver bilen i detalj for å innfri kundens og egne forventninger.

Iliyana Midtbø er daglig leder, og har alt ansvar for administrasjon og kundebehandling. Hun kommer opprinnelig fra Bulgaria, men har vært i Norge siden 2003. Hun har 20 års erfaring med salg og har hatt ansvar for 3 suvenir butikker i Norge. Iliyana Midtbø har utdannet seg gjennom Bilakademiet og vet godt hva som må til for at kundene skal være fornøyd med sitt valg av bil hos oss.

Hvorfor kjøpe bil av oss

Et bilkjøp handler om mer enn bilen. Hos oss vil du oppleve at vi ivaretar dine interesser på aller beste måte, også når det gjelder finansiering, forsikring og garanti. Vi tilbyr gunstig bilfinansiering og bilforsikring på bilene våre gjennom våre gode samarbeidspartnere Santander Consumer Bank, og Gjensidige bank. Behandlingstid er som regel noen minutter.

Trygt og enkelt

Vi leverer alle våre biler godkjente, med full historikk og i tillegg tilstandsrapport som er tatt hos vårt autoriserte lokale verksted Eidfjord Bil og Last AS, som er del av kjeden Automester. Vi er godkjente av Statens Vegvesen og har autoreg. Dette fører til at vi kan registrere, omregistrere og avregistrere bilen. Vi gjør alt enkelt for deg som kunde og tar oss av alt fra a til å. Det tar ikke lang tid å ta seg av administrative delen. Alle biler står ferdig klargjorte i lokalet vårt.

Innbytte/kjøp/kommisjonsalg

Vi tar innbytte, kan kjøpe din bil kontant, eller tilby salg i kommisjon. Vi er fleksible og gjør alt lett for deg som kunde slik at bilhandelen er en positiv opplevelse for både kunde og forhandler. 

Garanti

Vi leverer våre biler med resterende nybilgaranti, bruktbilgaranti og drivlinjegaranti.

Transport

Vi har gode priser på frakt av bil dersom du ikke har mulighet til å hente bilen fra Eidfjord. Ta gjerne kontakt for informasjon om eventuelt frakt.

Opplevelser

Ved å hente bil fra Eidfjord får kunden i tillegg en ekte naturopplevelse i den vakreste naturen Norge kan by på - nemlig besøk til Vøringsfossen som er kjent som den mest berømte og attraktive turistattraksjon i Norge.

Hvor er vi

Bilforretningen ligger i Eidfjord kommune, en liten bygd mellom fjell og fjord innerst i vakre Hardanger.Vi satser på salg av brukte kvalitetsbiler som vi kan tilby til gunstige priser, og vi har hele Norge som marked. Eidfjord ligger kun få timer fra Bergen, Oslo, Stavanger og Haugesund. Dette gjør det enkelt for kundene å ta seg en kjøretur i den flotteste naturen Norge kan by på.

Åpningstider

Som familiebedrift som lever av bilsalg er vi svært fleksible. Du er velkommen i lokalet vårt utenom arbeidstid også. Ta gjerne kontakt for avtale om visning på bil eller levering.

Våre åpningstider i butikk er:

Mandag – Fredag: 09.00. – 16.00
Lørdag: 10.00.- 15.00.

Vi er tilgjengelig for salg og visning på tlf innen kl.22.00 hver dag i uken til og med lørdag, søndag og alle høytider. For andre henvendelser utenom salg er det enklest å ta kontakt på mail i våre åpningstider, så svarer vi så fort som mulig.

Kontakt oss gjerne

Send oss en melding i skjemaet under, og vi vil svare deg så snart som mulig. Du kan også ringe oss på 53 66 53 54

Epost adresse er påkrevd